Thuis

Jinan  Zhaoyang  Aluminium  Industry Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

Jinan  Zhaoyang  Aluminium  Industry Co., Ltd

Co. van de het Aluminiumindustrie van Jinanzhaoyang, Ltd werd gevonden in 2009, gelegen in Pingyin-provincie van Shandong. Onze bedrijf speciale lijn in het uitvaardigen van en de marketing van aluminiumrol & blad, aluminiumrol met PE/PVDF, aluminiumrol met kraftpapier-document, plooide aluminiumblad, in reliëf gemaakt aluminiumblad, kleur met een laag bedekte aluminiumrol, aluminiumschijf, de draad van het aluminiumlassen en andere speciale aluminiumproducten. Wij kunnen bijna producten van de legering van het 1 - 8 reeksaluminium produceren.

De aluminiumrol/het blad, Aluminium plooide blad en is het kleur met een laag bedekte aluminiumblad de voordeelproducten van ons bedrijf. Het verwerkingsvermogen van het aluminiumblad in de eerste klasse van de wereld.

De bedrijfproducten worden wijd gebruikt in verpakking, elektronika & electrics, bouw, vervoer, luchtvaartkunde & ruimtevaart en de lichte industrieën enz.

Zhaoyang heeft de binnenlandse als overzee markt van het verkoopnetwerk tot stand brengen zowel werden de producten verkocht niet alleen meer dan 20 provincies in China, maar ook werden verkocht in Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Arica, Zuidoost-Azië en Latijns Amerika, meer dan 50 landen en krijgen de goede reputatie.

Handelscapaciteit

Handel & Markt
Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%)
Zuid-Amerika 30.00%
Afrika 20.00%
Het medio Oosten 10.00%
Zuid-Azige 5.00%
Zuidoost-Azië 5.00%

 

 

De uitvoerpercentage: 61% - 70%  
De uitvoerwijze: Heb Eigen de Uitvoervergunning  
Nr van Werknemers in Handelsafdeling: 80-100 mensen

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ZHAOYANG

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 4500000-6000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Main products: aluminium sheet/plate, embossed aluminium sheet/plate, corrugated aluminium sheet/plate, aluminium c

Packing: Non fumigation pallet (weight of each packing according to clients requirements)

Payment terms: T/T (30% deposit, the balance before shipment) or 100% L/C at sight

MOQ: 3 tons

Delivery time: Generally, it is about 15~20 days

sample: sample is free, freight collect.

term of trade: FOB, CFR, CIF, EXW

the mode of transportation: sea transportation, air transportation, express transportation

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de het Aluminiumindustrie van Jinanzhaoyang, Ltd werd gevonden in 2009. De algemene manager is M. XIN JUNI.

Deze fabriek die in Zuiden van Nationale Weg 105, Pingyin-het Industrieterrein van de Provincie, Jinan-stad, Shandong-provincie wordt gevestigd. Aanvankelijk, heeft de fabriek slechts 10 personen. De belangrijkste markt is in China en wij hebben op dat ogenblik slechts 3 productielijnen. Onze klanten zijn het eind - gebruiker, groothandelaars en handelaren. Met de ononderbroken ontwikkeling van zaken, vestigden wij filiaal in Huaiyin-district van Jinan-stad in 2010. Dit filiaal is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de de uitvoerzaken. En momenteel hebben wij 102 werknemers, 56 productiearbeiders, 10 mensen verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole, 10 mensen verantwoordelijk voor de logistiek en 11 mensen verantwoordelijk voor technologie. 6 mensen verantwoordelijk voor de uitvoerzaken. Nu hebben wij 16 productielijnen, kunnen wij aluminiumrol, aluminiumblad, in reliëf gemaakt aluminiumrol & blad, golfaluminiumblad, kleur uitvaardigen met een laag bedekt aluminiumrol & blad, aluminiumblad & rol met pvc-deklaag, aluminiumrol & blad met kraftpapier-document, aluminiumschijven, aluminiumpijp, enz.

Momenteel, worden van ons producten uitgevoerd naar de markt van Afrika, de markt van Zuid-Amerika, de markt van Zuidoost-Azië, centraal Azië, Australië, een deel van de Noordamerikaanse en Europese markten.

Nu is ons bedrijf constant verbetert en groeit. Wij zien ernaar uit wederzijds voordelig vennootschap op lange termijn met u te vestigen.

bedrijfsdiensten

Van ons fabriek-Co. van de het ALUMINIUMindustrie van JINAN ZHAOYANG, Ltd de rol van het opbrengsaluminium, het aluminiumblad, de in reliëf gemaakte aluminiumrol & het blad, plooiden aluminiumblad, kleur met een laag bedekt aluminiumrol & blad, aluminiumblad & rol met pvc-deklaag, aluminiumrol & blad met kraftpapier-document, aluminiumschijven, aluminiumpijp, enz.

Wij hebben het professionele verkoper volgen aan contact met cliënten, en al afzonderlijke dienst.

Van ons verkoper zullen worden gebij elkaar bracht en de eisen van de cliënten, na bevestigde cliënten verbeteren, verzenden van ons verkoper het naar van ons productiemanager en kwaliteitsbewakingspersoneel.

Van ons zullen productiemanager schikken productieplanning volgens onderhavig productieplan en verzenden het naar verkoper & kwaliteitsbewakingspersoneel zijn.

Van ons zullen verkoper de productieplanning aan van ons cliënten terugkoppelen.

Van ons zullen kwaliteitsbewakingspersoneel productkwaliteit in grondstoffenverwerving, productieproces en verpakking controleren,

Na het ontvangen van de bevestigingsmisstap, zullen van ons verkoper van ons professioneel logistiekpersoneel informeren om de verzending te schikken. Van ons zullen logistiekpersoneel de situatie volgen van het ladingsvervoer en geschikt koppel aan verkoper terug om van ons cliënten aan klaar te laten om de goederen op tijd te ontvangen.

Wij waarborgen de de kwaliteit en levertijd van van ons producten aan onze elke klant.

Wij denken oprecht om wederzijdse wederkerigheid op lange termijn & wederzijdse voordeel en vriendschappelijke samenwerking met u te vestigen!

Bedrijfteam

Co. van de het Aluminiumindustrie van Jinanzhaoyang, Ltd heeft 102 werknemers. Wij hebben productiearbeiders 56 mensen, 10 mensen verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole, 10 mensen verantwoordelijk voor de logistiek en 11 mensen verantwoordelijk voor technologie. 6 mensen verantwoordelijk voor de uitvoerzaken.

Van ons verkoper verantwoordelijk voor contactcliënten direct. Na de bevestigde al eisen en de orde van de klant, zullen zij productieplan naar van ons productiemanager, kwaliteitscontrolepersoneel en logistiekpersoneel verzenden.

Na ontving het productieplan, zullen van ons productiemanager de productieplanning maken en zullen de arbeiders schikken om hen te produceren. Hij zal de productieplanning naar kwaliteitscontrolepersoneel en logistiekpersoneel ook verzenden.

Van ons 56 arbeiders verantwoordelijk voor productie van aluminium rollen, aluminiumblad, aluminiumschijven, aluminiumpijp, enz. volgens de eisen van de klant.

Van ons zullen verkoper de productieplanning aan van ons cliënten terugkoppelen.

Van ons zullen kwaliteitsbewakingspersoneel productkwaliteit in grondstoffenverwerving, productieproces en verpakking controleren,

Na het ontvangen van de bevestigingsmisstap, zullen van ons verkoper van ons professioneel logistiekpersoneel informeren om de verzending te schikken. Van ons zullen logistiekpersoneel de situatie volgen van het ladingsvervoer en geschikt koppel aan verkoper terug om van ons cliënten aan klaar te laten om de goederen op tijd te ontvangen.

Wij gebruiken een professioneel team om het gehele proces van handel, voor klanten te controleren om kosten en tijd te besparen.